Διαπραγμάτευση. Πώς να κλείνεις συμφέρουσες συμφωνίες

Διαπραγμάτευση. Πώς να κλείνεις συμφέρουσες συμφωνίες

Γλώσσα: Ελληνικά

Σάββας Αλοίμονος

pdf

Διαβάζοντας το εγχειρίδιο αυτό θα διαπιστώσεις, ότι τελικά η ζωή μας όλη, είναι μια διαρκής συναλλαγή και μια συνεχής διαπραγμάτευση, αφού συζητάμε ή διαπληκτιζόμαστε, συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αγοράζουμε, πουλάμε ή ανταλλάσσουμε και παζαρεύουμε τα πάντα, κινητά ή ακίνητα, ως ακόμη και προσωπικές, οικογενειακές και κάθε είδους σχέσεις, με γνωστούς και αγνώστους, με εργοδότες και πελάτες, με γονείς, με φίλους, με γείτονες, με όλους.

Διαβάζοντας τη “Διαπραγμάτευση” θα κατανοήσεις επίσης καλύτερα, ορισμένα από τα πολιτικά, τα οικονομικά, τα επιχειρηματικά και άλλα παιχνίδια που παίζονται γύρω σου, που είναι “παιχνίδια διαπραγμάτευσης”.
Θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι παίζεται στην εθνική και στη διεθνή σκακιέρα και τι σημαίνουν όλα όσα ακούς στις ειδήσεις, τα ως τώρα παράλογα και ακατανόητα.
Θα συνειδητοποιήσεις δικές σου ατέλειες και λάθη, στις ως τώρα προσωπικές και επαγγελματικές συναλλαγές και θα αρχίσεις να χειρίζεσαι τα παζάρια και τις κάθε είδους σχέσεις σου, με περισσότερη προσοχή, ίσως και με μεγαλύτερη επιτυχία

Θα δώσεις στα παλιά σου βιβλία μια δεύτερη ευκαιρία; Πούλησέ τα!