Μεσιέ 31

Μεσιέ 31

Γλώσσα: Ελληνικά

Γιάννης Καρόζης

pdf

Κατηγορίες

Μελλοντολογία

Περίληψη του βιβλίου με τίτλο: «Μεσιέ 31»
(Υπότιτλος: Ένα Ταξίδι στον Γειτονικό Γαλαξία)
Το όνειρό μου είναι να πάω στο μέλλον για να δω την πραγματική εξέλιξη της ανθρώπινου νου, της τεχνητής νοημοσύνης, της τεχνολογίας.
Ο Μεσιέ 31, επιθυμεί να πάει εκατοντάδες χρόνια μπροστά.
Έχει τη δύναμη του χρόνου και ταξιδεύει στο μέλλον.
Είναι σχεδόν σίγουρος, ότι οι άνθρωποι είναι καλοί και απόλυτα βέβαιος πως οι άνθρωποι θα βελτιωθούν, θέλει να μάθει σε πόσο χρονικό διάστημα θα το επιτύχουν.
Και η μεγαλύτερη ανακάλυψη που θέλει να κάνει, είναι να βρει έναν φανταστικό πλανήτη που θα μπορέσουν να ζουν οι μελλοντικοί άνθρωποι με περισσότερη άνεση, υγεία, ευημερία, γαλήνη, ευτυχία!.

«Η ανθρώπινη φυλή θα είναι στο μέλλον, μακριά των πολεμικών προετοιμασιών και ανταγωνισμών, εθνικών διχασμών και φυσικών καταστροφών».

Πριν μερικές δεκαετίες, το ταξίδι στο διάστημα κόστιζε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, σήμερα όμως είναι αρκετά προσιτό αφού με λίγες χιλιάδες δολάρια, θα μπορεί οποιοσδήποτε από εμάς να γίνει τουρίστας του διαστήματος.

Ο Μεσιέ 31 είναι μια χιουμοριστική μυθοπλασία πλαισιωμένη με θετικά πραγματικά γεγονότα, βγαλμένα από την ιστορία του πλανήτη μας, της ζωής του, της ανθρωπότητας, της λογικής και της επιστήμης.

Το Βιβλίο εξοπλίζει το κοινό, τους αρμόδιους χάραξης πολιτικής, τους επιστήμονες κ. ά. με τις αναγκαίες πληροφορίες που απαιτούνται για τη μείωση των ανθρωπογενών απειλών για την ύπαρξή μας.

Η ανθρωπότητα, μπορεί να συσπειρώνεται και να αντιμετωπίζει σαν μια γροθιά, μια συνισταμένη οποιονδήποτε εχθρό της.

Και μπορεί στο μέλλον, να επιλύσει πολλά, μα πάρα πολλά προβλήματα που μέχρι σήμερα δεν έχει επιλύσει.

Θες να βγάλεις χαρτζιλίκι από τα παλιά σου βιβλία; Πούλησέ τα!