Συνταγές μαγειρικής ζαχαροπλαστικής

Συνταγές μαγειρικής ζαχαροπλαστικής

Γλώσσα: Ελληνικά

Αρχανιώτης Δημήτριος

pdf

Κατηγορίες

Υγεία

Σκοπός του βιβλίου είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της φυσικής –φυτικής διατροφής όπως: Για να ζήσετε καλύτερα, για να χάσετε σωστά το βάρος σας, για να αποφύγετε το έμφραγμα και εγκεφαλικό, για να λύσετε το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, να μειώσετε την πίεσή σας, να διατηρήσετε την όρασή σας, την γεύση σας, να μην πάθετε ασθένειες του εγκεφάλου, να μειώσετε την ανάγκη για φάρμακα, και να αποφύγετε τον διαβήτη 1 και 2. Σταματήστε να αναβάλετε να ριζώνετε και στο τέλος να βαλτώνετε με την ακινησία και απραξία. Κάνετε το επόμενο βήμα αλλάζοντας την διατροφή σας, για να αλλάξει και η ποιότητα της ζωής σας. Εγκαταλείψετε τους τοξικούς ανθρώπους , που σας κλέβουν ενέργεια, και μην λέτε συνέχεια ότι από Δευτέρα θα αρχίσετε, για οτιδήποτε πρέπει να κάνετε τώρα. Μαγειρεύοντας αυτές τις χορτοφαγικές βίγκαν συνταγές θα δείτε ότι και τα αγαπημένα σας ενδύματα θα φοράτε και η σιλουέτα σας θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα, και η ψυχολογία σας θα πάρει τα πάνω της!
Γιατί δεν υπάρχει τίποτα το αδύνατο γι αυτόν που πραγματικά θελήσει υγιώς να προσπαθήσει, και θα διαπιστώσετε το μεγαλείο της ομορφιάς της υγείας, εάν αλλάξετε μερικά πράγματα στην ζωή σας, για να αποκτήσετε ενέργεια, ζωτικότητα και αντοχή, αληθινή όρεξη για σωστό φαγητό, και για να λειτουργήσουν άριστα και ικανοποιητικά όλες οι αισθήσεις σας. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε αναγνώστες που πραγματικά ενδιαφέρονται για την υγεία τους πώς να την προστατεύσουν με άθληση και με μυστικά της υγιεινής vegan βιολογικής διατροφής (βλέπε στη Σουηδία vegan σχολείο ). Σήμερα έχουμε το εξής παράδοξο, ότι ο θάνατος των ανθρώπων είναι αποτέλεσμα της μεγάλης κατανάλωσης φαγητού και όχι ασιτίας όπως στο παρελθόν. Από εμάς εξαρτάται αν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της επιστροφής στην αγκαλιά της φύσης. Γι αυτό σαν σοφοί που θα γίνετε , δεν θα γνωρίζετε μόνον την αλήθεια, αλλά και θα την ζείτε, διότι όπως θα διαπιστώσετε όλοι μας έχουμε μέσα μας το δυναμικό για να αλλάξουμε, διότι η φιλοσοφία και η ψυχολογία ήτανε πάντα μαζί σύμφωνα με την αρχαία έννοια της σκέψης. Θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα την αισθητή διαφορά στην υγεία σας, και θα αναρωτιέστε γιατί δεν είχατε ξεκινήσει τις αλλαγές πιο νωρίς! Ίσως στην αρχή σας φανεί δύσκολη η διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει! Ο οργανισμός μας δε , έχει την ικανότητα της αυτοίασης και της επιδιόρθωσης , και να γιατρευτεί από μόνος του, αρκεί εμείς να του δείξουμε τον δρόμο τον σωστό αλλάζοντας την διατροφή μας. Το παρόν διαπραγματεύεται 4 κεφάλαια , μέσα σε 128 σελίδες, που θα σας ταξιδέψει στους φυσικούς νόμους της ζωής! Ωσάν ανήσυχος άνθρωπος προσπαθώ να σας μεταδώσω κάτι παραπάνω από την ενημέρωση του τύπου και της τηλεόρασης, για να κατανοήσετε βαθύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, αν φυσικά αγαπάτε το σώμα σας και την ψυχή σας. Δε πρέπει να στεναχωριέστε για ότι αλλάζει , και για ότι δεν αλλάζει. Καθώς επίσης όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να μάθουμε κάτι για τα πάντα , και τα πάντα για κάτι.
Γι αυτό πρέπει ψύχραιμα και αποφασιστικά να πάρει ο καθένας μας την υγεία στα χέρια του, γιατί ο κόσμος μας αλλάζει με τρομερά γρήγορους ρυθμούς, που ακόμη και αυτός ο πλανήτης μας διαγράφει την φθίνουσα τροχιά του!
Εμπρός λοιπόν αποφασίστε για το πεπρωμένο σας με αυτοπεποίθηση αποφασιστικότητα, και αλλάξτε τον τρόπο διατροφής σας, γιατί όλο αυτό είναι μόνο στο χέρι σας!

Παλιά, καλά βιβλία έχεις; Πούλησέ τα!